Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Dětské sety do vany a další novinky z DUPLO světa

LEGO nejsou jen stavebnice pro děti od čtyř let a dospělé, ale také sady LEGO DUPLO, které jsou určené těm nejmenším. Nezničitelné provedení, maximální bezpečnost, syté barvy a přirozené procvičování jemné motoriky i představivosti z nich dělají skvělou zábavu už od batolecího věku. Rozšiřte DUPLO sbírku o nové sady a nechte vaše děti zažít nová dobrodružství. Novinky určené do vany navíc zpříjemní i pravidelnou hygienu.

Pro kluky i holky

Nové sady LEGO DUPLO přinášejí zábavu všem malým dětem bez rozdílu. Set Návštěva doktora neslouží jen ke hře a průpravě budoucích lékařů a lékařek, rodiče ji mohou využít i k nenásilné přípravě na blížící se návštěvu ordinace u dětí starších dvou let. Ordinace a figurky tatínka, doktora a dítěte jsou doplněny funkčními detaily, jako jsou židle, otevírací kufřík nebo umyvadlo, které rozšiřují hru a přináší ještě více zábavy.

Stejně starým dětem jsou určeny i sady Hasičská stanice a vrtulník a Policejní motorka. Velkou hasičskou stanici s fascinujícími detaily, jako je skluzavka, houkačka nebo vyklápěcí dveře na hasičském autě, ocení všichni malí milovníci dobrodružství, kteří s její pomocí mohou nakouknout do fascinujícího světa statečných hasičů bojujících s ohněm a dalšími živly. Policejní motorka je malou stavebnicí, která se hodí jako drobný dárek. Provedení s roztomilým pejskem a plakátem informujícím o jeho zmizení je alternativou k sadě LEGO DUPLO 10900 obsahující stejnou motorku a figurku, ale jiné doplňky – policejní budku a dopravní značku.

Dvouletým milovnicím princezen pak přináší sadu Kráska na plese znázorňující populární disneyovskou pohádku Kráska a zvíře. Kromě Krásky nechybí ani její věrní přátelé Lumier, Cogsworth a Chip. Všichni společně si pak užívají zábavy na otáčivém tanečním parketu.

Zábava ve vaně

Hračky do vany jsou pro poklidnou koupel malých dětí naprostou nutností. Jejich řady nově rozšiřují i novinky LEGO DUPLO určené dětem od jednoho a půl roku, které si teď mohou vzít svoji oblíbenou stavebnici i k nezbytné hygieně. Legraci ve vaně přináší sada Plovoucí ostrov se zvířátky. Lev, plameňák, ryba a chobotnice se povozí na dvou plovoucích ostrůvcích, dítě stimuluje během hry svůj vyvíjející se mozek a rodičům se nová hračka snadno čistí i suší. Sada se dá propojit i s dalšími novinkami: Legrace ve vaně: Plovoucí panda červená a Legrace ve vaně: Plovoucí vláček se zvířátky, který obsahuje kromě zvířátek v barevných kruzích a kyblíku na polévání i mráček, ze kterého prší.

Pořiďte svým ratolestem jejich první LEGO DUPLO a nechte je, ať se učí potřebné dovednosti přirozenou a zábavnou formou.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.