Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Chcete opravdovou výzvu? Vyzkoušejte LEGO Creator Expert!

Říkáte si, že už vás ve světě LEGO nemůže nic překvapit a potřebovali byste skutečnou výzvu? Máte štěstí – právě pro vás je určena kolekce Creator Expert, přičemž název této LEGO řady mluví sám za sebe. Stavebnice je určena pro malé i velké stavitele, kteří se chtějí odreagovat a vlastníma rukama postavit něco opravdu úchvatného. Co všechno na vás čeká?

Pro milovníky aut

Kdo by neznal londýnský dvoupatrový autobus? Zářivě červená barva a skvělá vyhlídka z horního patra, ze které se můžete kochat krásami Londýna. Tato stavebnice vám nabízí tisíc drobných detailů, se kterými si můžete vyhrát. Díky autentickým drobnostem, jako jsou zapomenuté noviny či deštník, přilepené žvýkačky, prázdné plechovky nebo ošoupaná sedadla si budete při stavbě opravdu připadat jako v britské metropoli. A co víc – díky oboustranným reklamním plakátům po bocích omnibusu si můžete vybrat svou oblíbenou historickou éru. Štítky totiž zachycují jak reklamy ze současného Londýna, tak ty z 50. let minulého století. Jste zvědaví, co se skrývá pod kapotou tak velkého stroje? Žádný problém! Jednoduše ji odklopte a prohlédněte si motor a další součástky pěkně zblízka.

Nebo vám víc imponuje éra hippies a ikonických VW dodávek? V takovém případě vám bude určitě imponovat kempovací VW Camper Van, který je připraven na pořádné dobrodružství. Tvůrci LEGO se v tomto případě skutečně vyřádili a vybavili Camper Van autentickými prvky, které vám přiblíží v dnešní době tak populární van life. Těšit se můžete na zvedací střechu, záclonky v oknech, surfovací prkno, skládací židličky i plně vybavený interiér, ve kterém najdete kuchyňku s plynovým sporákem, dřezem i lednicí, výklopný stůl a samozřejmě i skládací postel. Tak vzhůru na cestu!

Stavebnice pro všechny plant mamas

Propadli jste rostlinnému šílenství a váš domov začíná připomínat džungli? Právě pro vás tvůrci LEGO připravili speciální sadu úchvatných stavebnic, které potěší každou plant mama. Poskládejte si dokonalou repliku Strelície královské a doplňte svůj interiér o květinu, která pro změnu příliš péče nevyžaduje. Květy a lístky si můžete umístit přesně tak, jak budete chtít, díky čemuž si stvoříte rostlinu podle vašeho gusta. A co je na tomto modelu nejúžasnější? Ve vánku se pohupuje jako skutečná rostlina!

Je libo raději japonskou bonsaj? Tento působivý model nejenže skvěle vypadá, ale zároveň vám poslouží jako ideální doplněk do interiéru, při jehož stavění se dokonale zklidníte a zrelaxujete. Bonsaj navíc reflektuje různá roční období – můžete měnit dílky a použít buď klasické zelené lístky nebo růžové třešňové květy. V růžových květech jsou navíc schované půvabné žabičky.

Nejkrásnější dárek? No přeci kytice! Ta naše ale není jen tak ledajaká. LEGO kytice ohromí každého svou záplavou pestrobarevných květů s dokonalými detaily. Navíc si můžete nastavit délku stonků, aby se vám kytice vešla do jakékoliv vázy. Jaké květiny si můžete postavit? Nemohou chybět růže, vlčí máky, astry, sedmikrásky i různé druhy trav. Naaranžujte kytici podle sebe a vytvořte si krásný a věčně barevný doplněk do interiéru.

Ještě vám to nestačí? Prohlédněte si celou kolekci LEGO Creator Expert v naší nabídce a vyberte si přesně takovou stavebnici, jakou chcete. Přejeme příjemnou zábavu!

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.