Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Cestujte po světě díky LEGO!

Současná situace ve světě příliš neholduje cizokrajnému cestování. Pokud si stýskáte po dobrodružství a objevování neznámých krajin, útěchu vám mohou přinést stavebnice LEGO Architecture, díky nimž se můžete podívat do proslulých metropolí nejen Evropy, ale také Ameriky či Dálného východu a postavit si jejich hlavní dominanty i u sebe v obýváku.

Do Londýna nebo do New Yorku?

Postavte si věrnou repliku Trafalgarského náměstí v Londýně, které je nejen oblíbenou turistickou destinací, ale zároveň sloužilo jako místo řady politických i společenských událostí. V modelu nechybí hlavní dominanty náměstí, vyřádíte se ale i na drobných detailech. Součástí je jak budova Národní galerie (včetně detailního interiéru), tak i zdobené lampy, stromy, dva londýnské autobusy a klasické černé taxíky, které celému modelu dodají autentický nádech.

Nechcete se spokojit s replikou jediné londýnské stavby a raději byste si postavili model celého města? Žádný problém! S modelem hlavních londýnských památek máte šanci si prohlédnout Národní galerii, Nelsonův sloup, vyhlídkové Londýnské oko, věž Big Ben i Tower Bridge.

Raději byste se vydali za oceán do „Velkého jablka“? Postavte si nejznámější skvosty New Yorku jako je propracovaný model Sochy svobody nebo majestátní Empire State Building, která se v reálném světě pne do úctyhodných 443,2 m. Ročně tuto budovu navštíví až čtyři miliony turistů a vy si ji můžete vychutnat v klidu a o samotě. A co je na tomto modelu zdaleka nejzajímavější? Stavebnice měří více než 55 cm, což z ní dělá nejvyšší model LEGO Architecture.

Chcete si postavit New York v celé jeho architektonické nádheře? Pak zvolte dokonalý model hlavních dominant New Yorku, který vám představí budovu Flatiron a Chrysler, Empire State Building, věž světového obchodního centra a Sochu svobody, které dohromady vytváří působivou scenérii.

Nechte se unést taji Orientu

První věc, kterou si pravděpodobně vybavíte při slovním spojení „bájný Orient“, jsou vysoké špičky, složité ornamenty a majestátní kopule zdejších památek. Díky LEGO máte nyní možnost postavit si jeden ze sedmi divů světasvůj vlastní Tádž Mahal, světoznámý indický pomník, který vyniká svou neodolatelnou krásou.

Model vám ve svých útrobách nabízí skutečně ohromující podívanou. Prohlédněte si kryptu s hrobkami Mumtáz a Šáhdžahána, centrální komnatu se dvěma kenotafy (komnatu lze vyjmout a získat tak přístup do krypty pod ní), ívány, hlavní dóm, čtyři čhátrí a čtyři minarety a celou řadu dalších autentických detailů.

Metropole celého světa na dosah ruky

Stále se nemůžete nabažit? LEGO vás ve štychu nenechá! Postavit si můžete i vznešený model Paříže s ikonickým Vítězným obloukem, Eiffelovou věží, bulvárem Champs-Elysées, výškovou budovu Tour Montparnasse, výstavním pavilonem Grand Palais a slavným muzeem Louvre.
Pokud vás zajímá, jak to vypadá v sídle amerických prezidentů, pusťte se do stavby modelu Bílého domu, díky němuž nahlédnete do prezidentského apartmá, západního a východního křídlo i Růžové zahrady a Zahrady Jacqueline Kennedyové.

Chcete se na svých toulkách vydat ještě o něco dál? Blyštivá záře Tokia vás jistě okouzlí. Stavebnice nabízí detailně propracované dominanty hlavního japonského města, jako je TOKYO SKYTREE, Tokijská věž, škola Mode Gakuen Cocoon Tower, výstavní centrum Tokyo Big Sight, park Chidorigafuchi plný třešní nebo křižovatka Shibuya.

A pokud stále nemáte dost, prohlédněte si naši celou kolekci LEGO Architecture a vyberte si právě takový model, jaký uspokojí vašeho cestovatelského ducha.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.