Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Články blogu

Postavte si svůj oblíbený Marvel svět

Pro velké i malé milovníky hrdinů ze světa Marvel si LEGO připravilo opravdovou lahůdku. Vstupte do světa, kde spolu neustále válčí síly dobra a zla a kde záleží jen na vás, zda váš superhrdina zvítězí. Ať už ve vás dříme Spiderman či Thor, s těmito stavebnicemi se rozhodně nudit nebudete!

Číst celý článek...

Jak vyčistit kostičky LEGO?

Kostičky LEGO jsou prakticky nesmrtelnou záležitostí každého dětského pokojíčku. I když jsou kostičky velice odolné, neznamená to, že byste jim neměli čas od času věnovat lehkou péči. Kvůli jejich častému používání se kostičky snadno zanesou prachem, nečistotami, mikroby a bakteriemi. I když se vám mohou zdát kostičky na první pohled čisté, zamyslete se, jak dlouho už je vaše dítko používá, kde všude byly a čím vším si zřejmě už prošly. Není to právě pěkná představa, že? Naštěstí existuje několik jednoduchých způsobů, jak LEGO kostičky rychle a efektivně vyčistit.

Číst celý článek...

Vánoce se stavebnicemi LEGO

Letošní Vánoce budou tak trochu jiné, zvláštní. Některé věci ale naštěstí zůstávají stejné – vždy se totiž můžete spolehnout na magické světy z kostiček LEGO. Probuďte v sobě kreativního ducha a vydejte se do vašich oblíbených příběhů.

Číst celý článek...

Kategorie článků